Etna predstavila Slovenijo v Rimu

Etna je tudi letos uspešno predstavila ponudbo slovenske kulinarike v Italiji. Po uspešni lanskoletni predstavitvi smo tudi letos, skupaj s še dvema priznanima chefoma in vrhunskimi slovenskimi vinarji, predstavili kulinarično bogastvo Slovenije. Več o tem dogodku si...

Nalepka TripAdvisor

TripAdvisor je največja popotniška spletna stran na svetu in omogoča uporabnikom komentiranje ter ocenjevanje turističnih destinacij, hotelov in restavracij. Po priporočilih predvsem tujih gostov si je Etna prislužila prestižno nalepko “Priporočeno na...

Matej je mojster picopek

Pod okriljem inštruktorja Beniamina Bilalija je potekal prvi tečaj priprave italijanske pice v Sloveniji. Z veseljem lahko rečemo, da je naš picopek Matej uspešno opravil tečaj in postal mojster picopek. Več o tečaju si lahko pogledate na posnetku ali v prispevku...

O Igorju na blogu PizzaItaliana.me

Sarah Scaparone iz spletnega bloga PizzaItaliana.me je tokrat pod drobnogled vzela našega chefa Igorja Peressona. Kaj je o njem povedala si lahko (v italijanščini)...

“Dalla Slovenia con Amore”

V Rimu smo skupaj z dvajsetimi slovenskimi vinarji in nekaj vrhunskimi slovenskimi kuharji predstavljali kulinarično bogastvo slovenske kuhinje. Več si oglejte v članku Carpe Diem Club-a in članku Soul & Food. Na desni fotografiji sta Igor Peresson (levo) iz Etne...