Pica pri nas ni le pica.

Prvovrstne sestavine našim picam dajejo poseben okus, drugačnost in preženejo idejo, da je pica tista jed, ki zahteva najmanj truda.

Kvalitetna polnozrnata moka, mleta na kamen v italijanskem mlinu Molino Quaglia, prava italijanska mocarella iz slovenskega mleka, mesnine iz lokalnih sušilnic ter zelenjava z bližnjih kmetij.

Skrbno merjenje temperatur in časa mesenja, testo iz polnovredne moke, vzhajano 48 ur s predtestom ali bigo (0,1g kvasa na pico), ročno oblikovanje hlebčkov ter peka v vrtljivi krušni peči, ki zagotavlja enakomerno pečene pice.

Strast in natančnost picopeka poskrbita, da so naše pice izjemnega okusa, hkrati pa so zdrave in lahko prebavljive.

Evolucija pice

Biga

Moka

Kroglica testa

Focaccia

Ne čakajte in si predhodno rezervirajte mizo