V Etni je vzdušje mladostno in sproščeno, zdi se, da vsi člani kolektiva uživajo v tem, kar počnejo, in da to, kar počnejo, tudi obvladajo.

Avtorica: U. P., Dober Tek

Nobena druga slovenska picerija nima toliko dobrojedskih ambicij kot Etna iz Divače!

Rad Dobrojem za NeDELO

Naslednje potovanje z vlakom si naštimaj tako, da boš imel v Divači prestop. Z dolgim vmesnim čakanjem.

Avtor: Boštjan Napotnik,
Mladina

Picerija, ki ni samo picerija, in restavracija, ki ni samo restavracija.

Avtor: Miha First,
Planet Siol.net

Etna predstavila Slovenijo v Rimu

Etna je tudi letos uspešno predstavila ponudbo slovenske kulinarike v Italiji. Po uspešni lanskoletni predstavitvi smo tudi letos, skupaj s še dvema priznanima chefoma in vrhunskimi slovenskimi vinarji, predstavili kulinarično bogastvo Slovenije. Več o tem dogodku si...

Matej je mojster picopek

Pod okriljem inštruktorja Beniamina Bilalija je potekal prvi tečaj priprave italijanske pice v Sloveniji. Z veseljem lahko rečemo, da je naš picopek Matej uspešno opravil tečaj in postal mojster picopek. Več o tečaju si lahko pogledate na posnetku ali v prispevku...

O Igorju na blogu PizzaItaliana.me

Sarah Scaparone iz spletnega bloga PizzaItaliana.me je tokrat pod drobnogled vzela našega chefa Igorja Peressona. Kaj je o njem povedala si lahko (v italijanščini) pogledate TUKAJ.

“Dalla Slovenia con Amore”

V Rimu smo skupaj z dvajsetimi slovenskimi vinarji in nekaj vrhunskimi slovenskimi kuharji predstavljali kulinarično bogastvo slovenske kuhinje. Več si oglejte v članku Carpe Diem Club-a in članku Soul & Food. Na desni fotografiji sta Igor Peresson (levo) iz Etne...