V Etni je vzdušje mladostno in sproščeno, zdi se, da vsi člani kolektiva uživajo v tem, kar počnejo, in da to, kar počnejo, tudi obvladajo.

Avtorica: U. P., Dober Tek

Nobena druga slovenska picerija nima toliko dobrojedskih ambicij kot Etna iz Divače!

Rad Dobrojem za NeDELO

Naslednje potovanje z vlakom si naštimaj tako, da boš imel v Divači prestop. Z dolgim vmesnim čakanjem.

Avtor: Boštjan Napotnik,
Mladina

Picerija, ki ni samo picerija, in restavracija, ki ni samo restavracija.

Avtor: Miha First,
Planet Siol.net

Etna predstavila Slovenijo v Rimu

Etna je tudi letos uspešno predstavila ponudbo slovenske kulinarike v Italiji. Po uspešni lanskoletni predstavitvi smo tudi letos, skupaj s še dvema priznanima chefoma in vrhunskimi slovenskimi vinarji, predstavili kulinarično bogastvo Slovenije. Več o tem dogodku si...

Matej je mojster picopek

Pod okriljem inštruktorja Beniamina Bilalija je potekal prvi tečaj priprave italijanske pice v Sloveniji. Z veseljem lahko rečemo, da je naš picopek Matej uspešno opravil tečaj in postal mojster picopek. Več o tečaju si lahko pogledate na posnetku ali v prispevku...

O Igorju na blogu PizzaItaliana.me

Sarah Scaparone iz spletnega bloga PizzaItaliana.me je tokrat pod drobnogled vzela našega chefa Igorja Peressona. Kaj je o njem povedala si lahko (v italijanščini) pogledate TUKAJ.

“Dalla Slovenia con Amore”

V Rimu smo skupaj z dvajsetimi slovenskimi vinarji in nekaj vrhunskimi slovenskimi kuharji predstavljali kulinarično bogastvo slovenske kuhinje. Več si oglejte v članku Carpe Diem Club-a in članku Soul & Food. Na desni fotografiji sta Igor Peresson (levo) iz Etne...

Etna
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.