“V Etni je vzdušje mladostno in sproščeno, zdi se, da vsi člani kolektiva uživajo v tem, kar počnejo, in da to, kar počnejo, tudi obvladajo.”
Avtorica: U. P., Dober Tek
“Nobena druga slovenska picerija nima toliko dobrojedskih ambicij kot Etna iz Divače!”
Rad Dobrojem za NeDELO
“Naslednje potovanje z vlakom si naštimaj tako, da boš imel v Divači prestop. Z dolgim vmesnim čakanjem.”
Avtor: Boštjan Napotnik,
Mladina
“Picerija, ki ni samo picerija, in restavracija, ki ni samo restavracija.”
Avtor: Miha First,
Planet Siol.net
Etna predstavila Slovenijo v Rimu
Etna je tudi letos uspešno predstavila ponudbo slovenske kulinarike v Italiji. Po uspešni lanskoletni predstavitvi smo tudi letos, skupaj s še dvema priznanima chefoma in vrhunskimi slovenskimi vinarji, predstavili kulinarično bogastvo Slovenije. Več o tem dogodku si...
Matej je mojster picopek
Pod okriljem inštruktorja Beniamina Bilalija je potekal prvi tečaj priprave italijanske pice v Sloveniji. Z veseljem lahko rečemo, da je naš picopek Matej uspešno opravil tečaj in postal mojster picopek. Več o tečaju si lahko pogledate na posnetku ali v prispevku...
O Igorju na blogu PizzaItaliana.me
Sarah Scaparone iz spletnega bloga PizzaItaliana.me je tokrat pod drobnogled vzela našega chefa Igorja Peressona. Kaj je o njem povedala si lahko (v italijanščini) pogledate TUKAJ.
“Dalla Slovenia con Amore”
V Rimu smo skupaj z dvajsetimi slovenskimi vinarji in nekaj vrhunskimi slovenskimi kuharji predstavljali kulinarično bogastvo slovenske kuhinje. Več si oglejte v članku Carpe Diem Club-a in članku Soul & Food. Na desni fotografiji sta Igor Peresson (levo) iz Etne...